Tønder Budo kai
Tønder Budo kai
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Jiu Jitsu
 Blandet
 Generalforsamling refereat
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Holger
Forum Admin

Denmark
5152 Posts

Posted - 21 March 2010 :  16:01:32  Show Profile  Visit Holger's Homepage  Click to see Holger's MSN Messenger address  Reply with Quote
Referat fra generalforsamlingen 17 marts 2010
Dirigent: Holger Madsen, referent: Holger Madsen

Valg af dirigent
Holger Madsen

Beretning ved formand
Se bilag formands beretning.

Beretning ved kasserer
Regnskabet blev godkendt, der bliver ingen kontingent stigning.

Valg af bestyrelse
Indvalgt blev:
Formand Holger Madsen
Tenella Watkin
John Lauritzen
Niels Petersen
Supleant Søren

Indkommende forslag
Der blev talt om at kombinere de 2 indkomne forslag hvor vi kunne starte med en reaktionsbane og derefter holde en sommerfest. Martin blev udnævnt som formand for festudvalget, hvor han skal finde et par medhjælpere. Bestyrelsen skal vende tilbage med en dato som festudvalget så kan arbejde videre ud fra.
Eventuelt
Næste års generalforsamling vil blive afhold i hallens cafeteria, hvor det skal serveres smørrebrød eller lign.
Der blev talt om tirsdags træning, dog skal det aftales fra gang til gang , så vi ikke får en fast udgift i form af lokale leje.
Der undersøges mulighed førstehjælps kursus.

--------------------------------------------------------------

Formands beretning.
I det sidste års tid hvor jeg har haft fornøjelsen af at være formand, har vi prøvet at få en del forskellige ideer gennemført, nogle af ideerne blev en succes, andre blev et godt forsøg og andre igen blev kun ved ideen.

Åres startede godt ud med et stort og motiveret jiu jitsu hold, der blev trænet godt igennem og der var fyldte lokaler. Desværre gik det ikke hel så godt for Judo klubben, de havde i en længere periode allerede været nede på 2 medlemmer, og lige før vores generalforsamling sidste år, valgte de så at lukke og slukke.
Judo blev så slettet fra vores vedtægter og vi lavede vores logo om, så der nu kun står Jiu Jitsu på det.

En af de ideer som blev til virkelighed var at få lavet T-shirt med vores klub logo, vi fik lavet 50 T-shirts og alle T-shirts er pt solgt, så den ide må nok regnes med under succes. Vi regner med at få trykt nye T-shirts i den nærmeste fremtid og samtidig få lavet nye klub mærker/logoer til at sy på vores gi.

Sidste forår prøvede vi at arrangere en overnatning med børnene, vi havde lejet Bredeådal spejderhytte og havde planlagt en forhindringsbane, desværre var der ikke nok tilslutning bland børnene, så turen blev aflyst.

Vi prøvede også at arrangere en sommerfest, men den blev af ukendte årsager desværre heller ikke til noget, det skal selvfølgeligt ikke tage modet fra os, vi må bare prøve igen i år.

Efter sommerferien oplevede vi så et fald af tilslutning på holdet, der var stadig mange medlemmer i klubben, men mange valgte at være mere passiv i en periode. Vi valgte derfor at fylde holdet op med nye medlemmer, både for at holde hjulene i gang i fald af at de passive medlemmer skulle melde helt fra, men også for at få et mere motiveret hold, da det ikke er nær så sjovt blot at stå med 3 - 4 udøvere til hver træning, vi fik derfor udvidet holdet med 7 nye medlemmer.

Af positive ting som kan nævnes er en lang venteliste på børneholdet, det må betegnes som et luksus problem, der har året igennem stået mellem 14 og 18 børn på listen, den er nu bragt ned på 4 efter at vi tog nye medlemmer ind efter jul, men listen er begyndt at vokser igen.

Vi har haft en del henvendelser ude fra, hvor vi har afholdt træningsaftner/dage for bla. fritidsordninger, efterskoler og diverse ”klubber”, det er en god måde at komme ud og vise ansigt på.

I løbet af året har vi også haft et par gæste trænere, vi har bla. haft Kurt Olesen fra Tønde Minami karate klub, til at komme og undervise i slag og spark.
Vi har haft Bjarne Rasmussen til at vise gulvkamp teknikker, og vi har haft Carsten Schou Andersen til at træne os lidt i Brasiliansk Jiu Jitsu.

Af aktiviteter uden for vores egen lille Dojo kan nævnes Junior Sommer og Vinterlejer samt Senior Sommerlejer, hvor vi har været repræsenteret på dem, ikke med mange deltager, men vi var der..
Jeg håber dog på at få lidt flere deltager med på junior sommerlejeren i år.

En anden ting som klubben har investeret i sidste år var et digitalt videokamera, det skal bruges til at filme træningen, så udøverne med egne øjne kan se hvad der evt. skal rettes eller forbedres, det er et rigtigt godt værktøj som giver meget til træningen.

Alt i alt har det været et sjovt og spænende år og jeg glæder mig til det næste år hvor der forhåbentlig kommer mange nye ideer og tiltag.

Jeg vil også lige sige tak til de dygtige og altid glade hjælpe instruktører på juniorholdet, som stiller her hver gang med et smil og et stort gå på mod, uden deres hjælp ville det være svært at holde et så stort børnehold kørende.

"Der findes 10 slags mennesker, de som kan læse binære tal og de som ikke kan....."

//Holger --> Junior Instruktør - 2.kyu
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Tønder Budo kai © Tønder Budo kai Go To Top Of Page
siden blev genereret på 0.05 sekunder. Snitz Forums 2000