Tønder Budo kai
Tønder Budo kai
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Jiu Jitsu
 Træning
 Resume af basiskast.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Holger
Forum Admin

Denmark
5152 Posts

Posted - 06 April 2008 :  14:41:50  Show Profile  Visit Holger's Homepage  Click to see Holger's MSN Messenger address  Reply with Quote
Lørdag d. 5/4 2007 var vi 8 mand som drog af sted mod vejle til en dag fyldt med "kast".
Deltagerne var:

Jesper
Jytte
Tina
Tenella
Pia
John
Johanne og
Holger

Vi mødtes kl. 10:15 på parkeringspladsen ved Tønder hallen, hvor vi fordelte os i 2 biler også drog vi mod vejle.
Takke være den nyeste teknologi indenfor sekstant og kompas (kaldet GPS), fandt vi frem til messe centeret i vejle hvor Vejle Jiu Jitsu klub holder til.
Vi måtte dog tage os lidt sammen for at vælge den rigtige dør, da der var Erotik messe lige ved siden af, og der skulle gode argumenter til for IKKE at vælge den dør i stedet for.[:D]
Men vi valgte så Jiu Jitsu døren, hvilket nok også var en god ide.

Vi blev hilst velkommen af Frank som var en af instruktørerne, og vi blev placeret ved at langt bord hvor deltagerne fra de andre steder allerede var gået i gang med at spise.
Der var ca. 30 deltagere fra 6 forskellige klubber fordelt over hele Danmark.

Efter maden var der omklædning og så ind på dojo'en for at hilse, vi blev så delt op i 2 grupper, orange og grøn i den ene, blå, brun og sort i den anden gruppe.

Første lektion (1½ time) startede med en god opvarmning.
der efter gik vi i gang med at lære hvordan man skulle gå frem og tilbage til basiskast, samt at afpasse hastigheden med Uke. Da det var på plads begyndte vi så på kast, vi lagde ud med O-Soto-Gari, derefter Ippon-Seoi-Nage, O-Goshi samt Uki-Goshi og pludselig var den 1½ time bare gået.........

Vi havde så 15 min pause, hvor vi spiste lidt frugt og drak noget vand.

I lektion 2 (1 t og 15 min) startede vi igen med en kort opvarmning, hvor efter vi fortsatte på kaste teknikkerne, hvor vi "finjusterede" grebene for bedre at have styr på Uke.
Vi fik besvaret en del spørgsmål hvor vi både fik bekræftet og afkræftet diverse ting. [^]
Denne lektion fløj også af sted og deltagerne kunne begynde at mærke små ømheder i kroppen, undertegnede fik da også som den eneste brug for et plaster idet min lilletå neglen under et af Ukes angreb var blevet vippet op og revet løs. (tak for det John [B)]).

Vi havde så 15 min pause igen hvor vi spiste lidt mere frugt og drak en del mere vand.

Lektion 3 startede igen med en let opvarmning og der efter bød den så på lidt "sjovere" ting, idet vi skulle se lidt alternative ting.
Der blev lagt ude med Førergreb (Håndledslås med lillefinger opad) til gul, hvor man byggede lidt ovenpå, lidt svært at forklare her men spørg evt., undertegnede eller en af de andre deltagere, for en demonstration næste gang vi mødes.
Derefter havde vi et par andre temmelig effektive teknikker som vi også vil vise næste gang vi mødes.
Vi gig derefter over til lidt kombination, hvor vi skulle prøve at kombinere kast med kast, det var nok ikke så pæne teknikker, men effektive var de.
Vi lærte så endnu et kast O-Soto-Gari til 1 kyu. som vi så fik lov til at øve lidt.
Herefter skulle vi så alle stille os op i en stor rundkreds hvor man så startede fra en ende af med at kaste folk helle vejen rundt, og efter at være blevet kastet ca 30 gange, havde man virkelig syn for hvor forskellig folk kaster, selvom mange kast var de samme, landede man sjælden 2 gange på samme måde, og efter at have kastet ca. 30 gange, fik man fik også syn for hvor svært det kan være at vurdere hvor let/tung en modstander er. Efter at jeg havde trænet med John det meste af dagen, og jeg havde startet mit første kast med ham da jeg startede på min 50, skulle jeg kaste en ung fyr på ca 50kg, og jeg var lige ved at fyrre ham tværs gennem hele lokalet, jeg undskylde pænt og skyndte mig videre til de næste i rækken, lidt flov over mit lidt hårde overgreb på ham [:I].

En af vejle deltagerne blev gradueret ved samme anledning, og det resulterede så i at vi adopterede vejle klubs traditioner, alle skulle ud og lave arm, mave eller ryg bøjninger med den nyudklækkede 4.kyu, han skulle tage 12 øvelser med hver af de andre [:o)], han klarede det fint, men jeg er sikker på at han har været flad resten af aftenen.[:)]
Vi hilste så af og gik i bad, for så at drage mod de sønderjyske stepper igen.

Alt i alt var det en rigtig fed dag med masser af gode oplevelser og jeg er da slet ikke i tvivl om at jeg tager med på flere kurser, bare kom med dem. [:D]

Tak til de andre deltagere for en god dag og en god oplevelse[:)]

Jeg har lagt billeder ud i galleriet. Billederne er tager af vejle jiu jitsu klub, vi har fået tilladelse til at hente billederne ned og bruge dem.

"Der findes 10 slags mennesker, de som kan læse binære tal og de som ikke kan....."

//Holger --> Junior Instruktør - 2.kyu

Tina
Hvid Bruger

Denmark
2 Posts

Posted - 07 April 2008 :  11:23:32  Show Profile  Reply with Quote
Tak til alle for en god dag.

Er helt enig med Holger.. Alt i alt en rigtig god dag med masser af gode oplevelser.

Det har ihvertfald givet mig inspiraiton til at melde mig til andre spændende tiltag.

Vi snakkes [:)]

/Tina

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Tønder Budo kai © Tønder Budo kai Go To Top Of Page
siden blev genereret på 0.05 sekunder. Snitz Forums 2000